У Змієві громада зустрілася з новим головою РДА та нардепом

31.03.2015 13:19 Влада
У Змієві пройшла зустріч активу району з народним депутатом України та головою Зміївської РДА.

У Зміївській районній державній адміністрації відбулась зустріч громадськості району та волонтерів з новопризначеним головою Зміївської РДА Віталієм Кошеленком та народним депутатом України Михайлом Кобцевим.

Під час зустрічі народний депутат України Михайло Кобцев висловив підтримку новому голові райдержадміністрації, наголосивши, що народ України багато витратив зусиль аби зламати корумповану систему влади, яка будувалася десятиліттями. Він зазначив, що на нових керівників лягає відповідальність за те, як швидко наша держава вийде з кризи і яким чином буде реформуватися держава. Крім того він окреслив напрямки законодавчої та політичної роботи Верховної Ради України та відповів на актуальні запитання зміївчан.

За словами учасників зустрічі, вони схвалюють кроки з налагодження публічного, відкритого діалогу між громадою і владою. Зокрема, ними була озвучена низка актуальних питань Зміївщини: екологічна ситуація навколо Зміївської ТЕС, тарифна політика в сфері житлово-комунальних послуг, взаємодія волонтерських об’єднань із закладами освіти та культури району.

«Взаємодія громадськості та виконавчої влади сприятиме ефективній роботі районної державної адміністрації. Я сподіваюся, що зустрічі такого формату будуть проводитися і в подальшому, адже тільки таким чином ми можемо виявити нагальні проблеми і знайти шляхи їх вирішення», - зазначив голова Зміївської районної державної адміністрації Віталій Кошеленко.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта