Бланко, Крістальдо, Соуза, Гомес, Соса не повернуться у "Металіст"?

11.08.2014 09:00 Спорт
Гравці харківського «Металіста», які не повернулися до складу команди після відпустки, намагаються розірвати контракти та вже ведуть переговори з іншими клубами.

Аргентинська преса поширила інформацію про те, що хавбек «Металіста» Себастьян Бланко вже розірвав в односторонньому порядку контракт з харківським клубом та готується до переходу у свій колишній клуб «Ланус». Проте, дана інформація поки що не має офіційного підтвердження.

Читайте також: РЕЗУЛЬТАТИ ЖЕРЕБКУВАННЯ: "МЕТАЛІСТ" У ЛІЗІ ЄВРОПИ ЗІГРАЄ З "РУХОМ"
                      ХАРКІВСЬКИЙ "МЕТАЛІСТ" ПОЧАВ СЕЗОН З ПЕРЕМОГИ ТА ПРОДАЖУ ЛЕГІОНЕРІВ
                      ХАРКІВСЬКИЙ "МЕТАЛІСТ" ПОСТАВИВ УЛЬТИМАТУМ ЧОТИРЬОМ СВОЇМ ГРАВЦЯМ
                      ПОВІСТКА ДО АРМІЇ ДЛЯ ЕДМАРА ТА ЗАЯВА ФК "МЕТАЛІСТ"

У свою чергу ще один аргентинець Джонатан Крістальдо, який також, як і його приятель Себастьян Бланко, підписав з «Металістом» в січні 2011 року п'ятирічний контракт, за деякими даними погодив контракт з бразильським клубом «Палмейрас» і вже пройшов там медобстеження. На даний момент за повідомленням бразильських ЗМІ керівництво «Палмейраса» веде переговори з «Металістом» про трансфер футболіста, який може скласти 3 мільйони доларів.

У «Палмейрас» має намір перейти і бразилець Дієго Соуза, який також поки що не повернувся в розташування «Металіста».

Що стосується Хосе Соси, то екс-капітан харківського клубу, за повідомленням іспанської преси, знову повернувся в мадридський «Атлетико», де перебував в оренді останні півроку. Іспанський клуб веде переговори про купівлю гравця.

Не збирається повертатися до Харкова і Алехандро Гомес, який на даний момент має намір приєднатися до одного з італійських клубів.

У свою чергу керівництво «Металіста» продовжує вести переговори зі своїми гравцями і їх агентами, а також має намір подати скаргу на втікачів в УЄФА і ФІФА.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта