Будівництво “Харків Арени” заморозили на невизначений термін

27.03.2014 10:52 Спорт
http://www.mediaport.ua/ http://www.mediaport.ua/

Будівництво баскетбольної арени для Євробаскету зупинили. Про це повідомив Харківський міський голова Геннадій Кернес, пише Укрінформ.

- Будівельники припинили всі роботи на об’єкті Євробаскету-2015 на Маршала Жукова. Це пов’язано з тим, наскільки я розумію, що змінилося ставлення Сергія Курченка до питань своєї відповідальності, оскільки він знаходиться в розшуку, - сказав Кернес.

Він додав, що місце розташування «Харків Арени» є ліквідним і привабливим для інших бізнесменів.
- Це дуже високоліквідне місце для об’єкта або культурного центру, чи просто торговельного. Думаю, що в подальшому, коли ми зрозуміємо всі ті наслідки, які тягне за собою ваше запитання «Чи можемо ми ставити хрест чи ні?», думаю, що потрібно потерпіти, - додав мер.

Довідка. «Харків Арена» - багатофункціональний спортивний комплекс, який включає зал для глядачів з мобільними і стаціонарними трибунами, два зали для тренувань та спортивної школи.
Генеральним інвестором будівництва є ГК «Східно-Європейська Паливно-Енергетична Компанія» (ВЕТЕК). Сума інвестицій в проект мала становити близько 350 млн грн. Будівництво планували завершити в грудні 2014 року.

Джерело: УкрІнформу
Автор: Администратор сайта