Харківський "Металіст" урочисто нагородили "золотом" та "бронзою" (ФОТО)

06.08.2014 19:55 Спорт
фото Бориса Бреславця фото Бориса Бреславця
6 серпня футбольний клуб «Металіст» урочисто нагородили золотими та бронзовими медалями, які були здобуті командами за підсумками минуло сезону 2013-2014 років.

Традиційно своє свято футболісти провели з уболівальниками, які, незважаючи на досить спекотну погоду, прийшли поздоровити улюблену команду та подивитися на відкрите тренування.

Минулий сезон для «Металіста» був особливим. Незважаючи на усі негаразди, команда зуміла увійти до трійки призерів українського чемпіонату. Крім того, футболісти команди U-19 стали переможцями чемпіонату України серед своїх однолітків та гордо підняли над собою виграні золоті медалі та кубок.

Читайте також: Футбол у Харкові: «Металіст» - «Динамо» 1:2 (ФОТО)
                       Харківський "Металіст" почав сезон з перемоги та продажу легіонерів

Саме з нагородження команди U-19 і почалося спортивне свято на харківському стадіоні.

«Почали сезон не дуже, але потім підкоригували тренувальний процес, підвели склад  до оптимального, та в підсумку вийшов дуже непоганий результат. Зараз вже місяць як готуємося до нового сезону, який для нас почнеться з 20 серпня. Готуємося не здавати позиції. Але як говорять, важко завоювати "золото", але ще важче його зберегти», - зазначив тренер команди U-19 Юрій Рудинський.

Відразу після нагородження юнаків «Металіста» черга підійшла і до головної команди. Сьомі у своїй історії бронзові медалі одержали усі гравці, які грали в цьому сезоні, тренерський штаб та керівництво клубу.

«Це був особливий сезон. І перш за все, хотів би привітати вболівальників з цим досягненням. Коли ось у  такі важкі хвилини їх підтримка для нас дуже важлива, і це основне для нас, бо для них ми граємо», - зазначив головний тренер «Металіста» Ігор Рахаєв.


А далі команда подарувала свято для своїх фанатів, провівши відкрите тренування. Найбільш сподобалися публіці удари по воротах, які супроводжувалися гучними оплесками за кожен забитий або відбитий воротарем м’яч.

Після тренування відбулося традиційне спілкування команди з вболівальниками та роздавання автографів.

Попереду у команди вже в цю суботу, 9 серпня, дуже важкий матч на виїзді проти донецького «Шахтаря». На жаль, як зазначив Ігор Рахаєв, команда підходить до гри з величезними проблемами зі складом. Досі не повернулися аргентинці, продовжують відновлюватися після травм Моледо та Соуза, крім того, напередодні матчу через травми команда втратила Володимира Гоменюка та Клейтона Хав’єра. Але «Металіст» опускати руки не збирається і в повній мірі готується до гри. Крім того, зараз йде розмова і про підсилення лінії атаки новими гравцями з українським паспортом.

Борис Бреславець

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта