Металіст зіграє з Шальке. Рішення суду призупинене

16.08.2013 08:30 Спорт
http://metalist.ua/ http://metalist.ua/
"Верховний суд Швейцарії призупинив рішення КАС! Ми граємо з Шальке!!!!!"

Про це на своїій сторінці Facebook написав співробітник "Металіста" Володимир Марков.

Також на гостьовий вболівальників "Металіста" рішення Верховного суду Швейцарії підтвердив перший віце-президент "Металіста" Костянтин Пивоваров.

16 серпня Верховний суд Швейцарії призупинив рішення Спортивного арбітражного суду (CAS) про визнання матчу "Металіст" - "Карпати" договірним.

"Це рішення Верховного суду Швейцарії означає, що рішення, винесене CAS 2 серпня, втрачає свою силу до розгляду Верховним судом Швейцарії апеляції" Металіста "по суті. Таким чином в УЄФА немає формальних підстав для того, щоб не допускати ФК" Металіст "до матчів плей-офф. У даній ситуації УЄФА повинно скасувати своє рішення або, принаймні, призупинити. І вже ми звертаємося до УЄФА та CAS з відповідним проханням і інформуємо їх про рішення Верховного суду Швейцарії і сподіваємося на якнайшвидше вирішення "- сказав юрист" Металіста "Маркіян Ключковський.

Він зазначив, що юристи клубу продовжать роботу у Верховному суді Швейцарії з розгляду апеляції "Металіста" по суті.

"Ми будемо просити Верховний суд Швейцарії скасувати рішення CAS взагалі. Паралельно ми будемо вести процес з CAS щодо скасування рішення УЄФА" - заявив Ключковський.

"Ми діємо, виходячи з того, що докази, використовувані для встановлення вини" Металіста "в участі у договірному матчі, не є переконливими і за законодавством Швейцарії - незаконними. Настільки швидке рішення Верховного суду Швейцарії про призупинення рішення КАС свідчить про те, що суд бачить потенційно серйозні питання і недоліки в доказах, які були використані у вирішенні КАС. "Металіст" серйозно розраховує на те, що рішення КАС буде скасовано. Поки ж хочу зауважити, що будь-які дії, що суперечитимуть рішенню Верховного суду Швейцарії - найвищого судового органу Швейцарії - можуть розглядатися як неповага до суду "- додав Маркіян Ключковський.

Автор: Администратор сайта