Таксі Дисконт: харків'яни тепер можуть накопичувати безкоштовні поїздки

06.12.2014 09:23 Спорт
Згідно з новою дисконтною програмою від таксі «Дисконт» мешканці Харкова та гості міста за кожну здіснену поїздку отримуватимуть п'ятивідсоткову знижку.
Бонуси в рамках нової програми будуть накопичуватися і можуть бути використані для оплати замовлень. Програма стартувала 1 жовтня 2014.

Нова система бонусів від таксі «Дисконт»: постійні клієнти отримають безкоштовні поїздки. З 1 грудня 2014 року в таксі «Дисконт» почала працювати бонусна накопичувальна система. З кожної поїздки на спеціальний рахунок клієнта буде нараховуватися 5% від вартості замовлення. Коли сума на рахунку дорівнюватиме вартості мінімального замовлення, клієнт скористається послугами таксі безкоштовно.

Єдиний номер таксі«3000» є багатоканальним, завдяки цьому лінія завжди вільна. Після дзвінка оператор таксі миттєво передзвонює клієнту і направляє машину за вказаною адресою. Таксі гарантує, що клієнту не доведеться чекати машину більше 10 хвилин після виклику в будь-яку точку міста. Ще однією перевагою даного сервісу таксі є оповіщення про вартість обраного маршруту під час замовлення по телефону. Єдина служба таксі «Дисконт» пропонує послугу трансферу з аеропортів або залізничних вокзалів. Водій зустріне клієнта і допоможе донести багаж до машини. Послуга «Автопілот» передбачає замовлення водія, який доставить клієнта на його машині додому або на автостоянку.

Служба надає корпоративне, кур'єрське і вантажне таксі, а також машини представницького класу, такі як BMW, Mercedes, Toyota, Nissan, а також автобуси та міні-вени. VIP таксі використовують для зустрічі ділових партнерів і для важливих заходів. Послуга «Авто-няня» - це супровід дітей водієм в школу, дитячий садок і т.п. Служба таксі також надає послуги з дбайливого перевезення тварин.

«Дисконт» надає свої послуги цілодобово. Вартість поїздки становить 3 гривні за кілометр. У Запоріжжі та Дніпропетровську мінімальна вартість 20 гривень, в Одесі 25 гривень, у Харкові 30 гривень. Тарифікація поїздки починається після перших 3 кілометрів.

Інформацію про тарифи на послуги таксі «Дисконт» можна дізнатися за єдиним номером для замовлення таксі 3000 (дзвінок з мобільного безкоштовний).
Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта