Захисник "Металіста" віддає свої бутси харківським ДАІшникам

08.11.2013 14:10 Спорт
http://www.sport-express.ua/ http://www.sport-express.ua/
Як виявилося, у Сергія Пшеничних є давній друг та колега по спорту у харківському ДАІ.

Днями на полях ФК "Металіст" проходили ігри фінальної частини чемпіонату України по футболу серед співробітників підрозділів Державтоінспекції МВС України.

У фінальній частині чемпіонату беруть участь сім команд - Департаменту ДАІ УМВД України, а також команди управлінь ДАІ ГУМВС України Дніпропетровської, Миколаївської, Рівненської, Сумської, Хмельницької і Харківської областей. Ці команди стали переможцями відбіркового туру і тепер поборються за чемпіонське звання в Харкові.

Історія проведення матчів серед ДАІшників сягає 2006 року. У тому першому матчі переможцями стали харків'яни. Цього року харківська команда теж чекає на перемогу.

- Ми стабільно тренуємось два-три рази на тиждень на вихідних і по вечорах, - розповідає захисник футбольної команди Управління ДАІ ГУМВС України Харківської області, інспектор дознання ДАІ Київського району міста Харків Дмитро Пєвний. - Паралельно ми беремо участь у турнірах Металіст-Ліги.

Дмитро Пєвний займається футболом ще зі школи. Саме тоді він грав у шкільній команді із сьогоднішнім захисником ФК "Металіст" Сергієм Пшеничних. Через те, що у чоловіків однаковий розмір ноги, іспектору ДАІ часто перепадають бутси його зіркового друга.

- Дуже часто він віддає мені по п'ять-шість пар бутсів, які я приношу для наших хлопців, - із посмішкою розповідає Дмитро Пєвний.

Катерина Романцова

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта