Для дітей з малозабезпечених сімей відкрили групу з повним пансіоном

25.10.2017 11:38 Суспільство
Фото: city.kharkov.ua Фото: city.kharkov.ua
Дошкільну групу п'ятиденного режиму роботи для дітей з соціально-незахищених сімей відкрили на базі дитячого будинку «Родина».

Про це 24 жовтня повідомила директор Департаменту освіти Ольга Деменко. За її словами, подібна ініціатива є експериментом не тільки для Харкова, але і для всієї України.

«Ми звернулися до Міністерства освіти України з проханням підтримати такий всеукраїнський експеримент зі створення при дитячому будинку дошкільних груп для дітей з соціально незахищених сімей, і нас підтримали», — зазначила Ольга Деменко.

Група почала працювати з 1 вересня цього року. Сьогодні в ній займаються 20 дітей з малозабезпечених сімей у віці від 3 до 6 років. Всі вихованці перебувають в дошкільному закладі на повному пансіоні.

За словами Ольги Деменко, бажаючі можуть оформити дитину в цю групу при наявності відповідних документів, які підтверджують, що сім'я малозабезпечена або має інші пільги. Також директор департаменту зазначила, якщо подібний експеримент користуватиметься попитом, наступного року на базі дитячого будинку відкриють ще одну групу для малюків із соціально незахищених сімей.

Читайте також: Багатомільйонні інвестиції залучено в економіку Харківської області

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта