Двох розстріляних інкасаторів відспівали сьогодні у Харкові (ФОТО)

22.07.2014 11:00 Суспільство
фото прес-служби ГУ МВСУ у Харк. обл. фото прес-служби ГУ МВСУ у Харк. обл.
Особовий склад харківської міліції провів у останній путь двох працівників спецпідрозділу Управління Державної служби охорони "Титан".

Нагадаємо, трагедія сталася 17 липня близько 19.00. Невідомий розстріляв машину з правоохоронцями з автоматичної зброї. На місці злочину загинув 44-річний водій-охоронник приватної фірми. Від вогнепальних поранень у голову в лікарні померли два працівники спецбатальйону "Титан" - 42-річний прапорщик міліції, молодший інспектор групи супроводу Віталій Миргород та 40-річний водій спецпідрозділу ДСО Анатолій Маслов.

Читайте також: РОЗСТРІЛЯЛИ ІНКАСАТОРІВ У ХАРКОВІ. ТРОЄ ЗАГИБЛИХ. КОМЕНТАР МІЛІЦІЇ
                      УБИВЦЮ ІНКАСАТОРІВ ЗАСНЯЛИ НА КАМЕРУ. ВІДЕО ТА КОМЕНТАРІ ОЧЕВИДЦІВ
                      МІЛЬЙОН ЗА ГОЛОВУ. УБИВЦІ ІНКАСАТОРІВ У ХАРКОВІ ЗАГРОЖУЄ ПОЖИТТЄВЕ УВ'ЯЗНЕННЯ

Усі, хто знав Віталія і Анатолія та працював поруч з ними, прийшли віддати мужнім колегам останню шану. Декілька сотень правоохоронців з самого ранку зібралися в Палаці культури міліції на панахиду за загиблими товаришами.

Їх поховають у Чугуївському та Зміївському районах Харківської області. Начальник міліції Харківської області Анатолій Дмитрієв повідомив, що обидва правоохоронці були застраховані, їх сім'ї отримають компенсацію близько 150 тис. грн. Крім того, співробітники підрозділу та управління нададуть особисту допомогу сім'ям потерпілих.

Автор: Администратор сайта