Корейці звітували, коли відремонтують Hyundaі

18.02.2014 08:15 Суспільство
http://112.ua/ http://112.ua/
Потяги «Хюндай» відновлять роботу протягом місяця, прогнозують в Українській залізничній швидкісній компанії (УЗШК).

- На вихідних приїхали семеро фахівців з Кореї , крім того, близько п'ятдесяти їх техніків постійно знаходяться в Україні. Вони зніматимуть каркаси поїздів, а на огляд всіх десяти складів знадобиться не менше двох тижнів, - сказав представник УЗШК Руслан Некрутенко, - пишуть "Вести".

За його словами, корейці вже встановили причину виходу з ладу єдиного зламаного поїзда, рахують збитки і зобов'язані оплатити ремонт.

- Представники компанії запевняють, що поламки з такою частотою трапляються тільки в Україні. Але всі склади зараз знаходяться на гарантії (2 роки офіційної гарантії + «Укрзалізниця» планувала ще на рік продовжити техобслуговування), так що мова йде про ремонт на території нашої країни за рахунок корейців, - підкреслив Некрутенко. Він також запевнив, що замість «Хюндаю» вже не їздять плацкартні вагони (всі склади замінили на купе та СВ) , а в поїздах з'явилися стюарти, що пропонують чай, печиво і постільну білизну.

«Укрзалізниця» повідомляє: за 5 днів з дня скасування «Хюндай» зазнала збитків майже на мільйон гривень.

- У період з 12 по 17 лютого 2939 пасажирів відмовилися від поїздки і отримали 737,5 тис. грн за невикористані квитки. Різницю вартості проїзду виплатили 2301 пасажиру на загальну суму 231,5 тис. грн, - зазначають у транспортній службі.

Нагадаємо, СУПЕРШВИДКІ ПОЇЗДИ HYUNDAI ЗНІМАЮТЬ З РЕЙОК - УКРЗАЛІЗНИЦЯ

Читайте також: КОРЕЙЦІ ВИБАЧИЛИСЯ ЗА ЯКІСТЬ ПОТЯГІВ HYUNDAI 

Джерело: Вестей
Автор: Администратор сайта