Нові адреси на старій площі. Дев'ять харківських будинків - з табличками (ФОТО)

26.11.2013 09:15 Суспільство
фото Віктора Кочетова фото Віктора Кочетова
Нові адресні таблички встановили 26 листопада на будинках і будівлях на пл. Павлівській у зв'язку з її перейменуванням з пл. Рози Люксембург.

Таблички замінили на чотирьох житлових будинках - №2, 5, 8, 10 - і на п'яти нежитлових будівлях - №1/3, 4, 6, 7, 20.

Як повідомила заступник директора КП «Жилкомсервіс» Тетяна Поздєєва, мешканцям будинків повідомили, що у зв'язку з перейменуванням площі їм необхідно пройти перереєстрацію. Ця процедура торкнеться приблизно 450 чоловік.

ЯК ЗМІНЮЮТЬ АДРЕСНІ ТАБЛИЧКИ НА ПЛОЩІ. БІЛЬШЕ ФОТО ТУТ

«Треба написати заяву на ділянці «Жилкомсервісу», що знаходиться на пл. Руднєва, після чого в паспортному столі проходить перереєстрація. Ми зараз запрошуємо всіх мешканців, а вони прийдуть, коли зможуть. Офіційних термінів закінчення перереєстрації немає, але, думаю, люди самі зацікавленіЄ, щоб упорядкувати свої документи. Для них вся ця процедура безкоштовна», - зазначила Тетяна Поздєєва.

Як повідомила Тетяна Поздєєва, всього на роботи, пов'язані з перереєстрацією, в т. ч. на виготовлення і заміну дев'яти табличок, було виділено 50 тис. грн.

Нагадаємо, рішення про повернення площі Рози Люксембург її дореволюційної назви - Павлівська - було прийнято 20 листопада на сесії Харківської міської ради.

Автор: Администратор сайта