Новий рибоохоронний патруль розпочав роботу на Харківщині

20.02.2017 12:59 Суспільство
Фото: Держрибагентство України Фото: Держрибагентство України
Рибоохоронний патруль було створено замість ліквідованих органів рибоохорони.

До рибного патруля Харківщини було залучено 4 працівників. З 16 по 20 січня вони проходили навчання та координацію по принципу рибоохоронного патруля Київщини на базі Управління Держрибагентства у Києві та Київській області. 

За два тижні роботи рибоохоронним патрулем Харківщини проведено 8 рейдів, під час яких викрито 36 порушень правил рибальства. У порушників вилучено 10 заборонених знарядь лову — сіток та 68 кг риби.

«Випробувальний термін патрульних складе до 6 місяців. За цей час вони зможуть проявити себе та показати реальні результати роботи: затримання порушників правил рибальства, ефективна охорона водних біоресурсів. Кандидати, що у роботі переслідуватимуть власні непрозорі інтереси, – випробувальний термін не пройдуть  і будуть звільнені», —  повідомив голова Держрибагентства Ярема Ковалів.

Держрибагентство поставило собі за мету відібрати  у патруль  людей, вмотивованих у позитивних змінах в рибному господарстві, тому з першої хвилі кадрових  конкурсів в 4 управліннях заповнили лише  15 вакансій з 48.

Микола Мельник

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта