Призов на Харківщині намагаються зірвати. Коментар Калгушкіна

12.08.2014 13:57 Суспільство
http://setblog.ru/ http://setblog.ru/
В області навмисно дестабілізують роботу районних військкоматів.

Про це сьогодні у ході прес-конференції розповів заступник військового комісара Харківського обласного військового комісаріату полковник Юрій Калгушкін. За його словами, випадки завадити роботі військкоматів були у Вовчанському, Великобурлуцькому, Дергачівському і Золочівському районах.

- Постійно надходить інформація про мінування районних військкоматів, - розповів Юрій Калгушкін. - А 8 серпня родичі військовозобов'язаних, переважна більшість яких були з Козачої Лопані, прийшли до центрального входу Дергачівсько-Золочівського об'єднаного районного військкомату і намагалися блокувати його. Тоді були викликані правоохоронці, і ситуацію вирішили.

Також у Великобурлуцькому і Вовчанському районах були зафіксовані одиничні випадки погроз працівникам військкоматів. Тоді чоловік, якому принесли повістку, погрожував закидати працівників військкомату “коктейлями Молотова”.

- Це сталося на території населеного пункту, який знаходиться на самому кордоні з Росією, - додав Юрій Калгушкін. - А у Старому Салтові військовозобов'язаний, щоб не брати повістку, погрожував закидати вибухонебезпечною сумішшю автомобіль працівників військкомату. Тоді викликали правоохоронців, і зараз цим чоловіком займаються вони.

Щоб убезпечити і стабілізувати роботу військкоматів було прийнято рішення про посилення заходів безпеки, зокрема патрулювання. Також зараз обговорюється можливість становлення на військкоматах додаткових камер відеоспостереження. Працівники військкоматів тепер розносять повістки по двоє і у супроводженні працівника міліції.

Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта