Пушкінську пропонує перейменувати харківський активіст

06.02.2014 14:58 Суспільство
http://www.panoramio.com/ http://www.panoramio.com/
Одну з головних вулиць Харкова хочуть перейменувати на честь спецпідрозділу "Беркут".

Про це повідомляють Київські Відомості з посиланням на активіста і жителя міста Владислава Лебедєва, пише “Обозреватель”.

- Ми збираємо підписи голові Харківської облдержадміністрації Михайлу Марковичу Добкіну і міському голові Харкова Геннадію Адольфовичу Кернесу, щоб вони підняли питання щодо перейменування однієї з вулиць Харкова на вулицю Беркута, - сказав активіст. - На даний момент ми зібрали вже більше 800 підписів зі зверненням. При чому це дуже мала частина наших планів, так як разом з іншими активістами ми ходимо по квартирах жителів міста і агітуємо за звернення тільки тиждень. Багато відмовляються підписуватися, але, як бачите, є у нас і однодумці. Всього у нас в планах зібрати 5 тисяч підписів і їх направити вже офіційно нашим державним чиновникам як звернення. Така ініціатива з'явилася тоді, коли в адресу підрозділу пішли неоднозначні відгуки. Цим ми хочемо донести до громадськості , що існують ще й інші думки людей.

На питання, яку ж вулицю харків'яни хотіли б перейменувати, Лебедєв відповів:

- Оптимально було б, щоб перейменували вулицю Пушкінську. Це одна з центральних вулиць міста, і кожен турист або приїжджий в наше місто буде знати, що в країні є такий гарний підрозділ.

Нагадаємо, кілька днів тому Михайло Добкін і харківські регіонали прийшли до облради у футболках " Беркута".

Джерело: Обозревателя
Автор: Администратор сайта