Путін подає на розлучення з дружиною (ВІДЕО)

07.06.2013 04:04 Суспільство
Про це Президент Російської Федерації особисто повідомив журналістам. Документально розлучення ще не оформлене, але перша пара Росії вже не живе разом протягом довгого часу.

Володимир Путін заявив журналістам, що це рішення було спільним. Його дружина назвала подію «цивілізованим розлученням».

- Наш шлюб припиняє існування у зв'язку з тим, що ми практично не бачимося. Володимир Володимирович повністю занурений в роботу, діти наші виросли, вони живуть кожен своїм життям. Загалом, так склалося, що в кожного своє життя, і я ,дійсно, не люблю публічність, і перельоти для мене складні, і ми практично не бачимось, - розповіла журналістам перша леді країни Людмила Путіна.

В четвер ввечері президент з дружиною побували на балеті "Есмеральда" в Державному Кремлівському палаці.  Після балету в телеінтерв'ю одному з російських каналів вони розповіли, що вирішили розлучитися після майже тридцятирічного шлюбу.

Володимир і Людмила Путіни прожили в шлюбі майже 30 років. Вони одружилися 28 липня 1983 року. У них дві дочки — Марія 1985 років народження, Катерина 1986 років народження. Діти президентської родини сьогодні мають вже свої сім'ї та мешкають закордоном. Де після розлучення буде жити Людмила Путина -  залишиться у Москві або повернеться до рідного Калінінграду - ніхто з оточення президента не коментує.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта