Різнокольорові кабінки з 1 травня закурсують над Харковом (ФОТО)

18.04.2014 09:37 Суспільство
Фото Тетяна Василець Фото Тетяна Василець
Канатну дорогу у Харкові планують відкрити до травневих свят.

На канатній дорозі почали замінювати старі кабінки на нові та більш сучасніші. Уже підвішено вісім кабінок. Ті у свою чергу трохи видозмінені. Згідно зі світовими стандартами кабінки відтепер закритого типу, із трьох сторін їх захищатиме пластик.



Усі 135 кабінок представлені в чотирьох кольорах: жовтому, синьому, червоному та зеленому. Виробник залишився той самий, а саме підприємство із Дніпропетровська. Заміни також зазнали деякі механічні деталі, зокрема двигуни, редуктори, а ще технічні споруди та станції з касами.

- Цього року ми завершаємо наймасштабнішу реконструкцію канатної дороги з часів її заснування у 1971 році. Сьогодні ми на завершальному етапі. 90% робіт уже зроблено, - розповіла менеджер зі стратегічного розвитку Центрального парку культури й відпочинку імені М. Горького Анастасія Солоп.

БІЛЬШЕ ФОТО ДИВІТЬСЯ ТУТ. 

Нагадаємо, реконструкція канатної дороги розпочалася восени минулого року.

Режим роботи канатки та вартість білету залишаться без змін. Проїхатися з Парку до району Павлове поле і навпаки можна кожного дня з 11.00 до 20.00. Білет в один бік коштує 15 грн, для дітей 5-річного віку безкоштовно.

Тетяна Василець

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта