Визнач і досягни мети разом з ПриватБанком

20.05.2016 09:40 Суспільство
Першого травня 2016 року в ПриватБанку стартує унікальна акція - «ПриватБанк дарує мрію!».

Акція триватиме рівно чотири місяці і закінчиться 31 серпня. В акції можуть взяти участь клієнти ПриватБанку, які підключать у своїй "Скарбничці" послугу "Мета накопичення". Тим, у кого ця послуга вже підключена, а "Скарбничка" давно встановлена, потрібно тільки зареєструватися в акції. Участь в акції не вимагає від клієнтів фінансових витрат.

Щомісяця випадковим чином серед учасників акції будуть обрані 5 переможців, яким банк подарує цінні призи.

За допомогою сервісу "Скарбничка" клієнти ПриватБанку легко і непомітно можуть збирати гроші, відкладаючи кошти від кожного цільового надходження на карту, округляючи свої витрати в магазинах або поповнюючи щомісячним або разовим платежами (докладніше - на відео). Спосіб, розмір та періодичність переказу грошей в "Скарбничку" клієнт визначає самостійно.

На суму, яка надійшла в "Скарбничку", нараховується 16 % річних. При необхідності клієнт може в будь-який час скористатися накопиченою сумою. Додаток для Android і iPhone "Скарбничка" дозволяє управляти особистою програмою накопичень з мобільного телефону. Внесок на "Скарбничку" прирівнюється до депозитного вкладу та його повернення гарантується державним Фондом гарантування вкладів фізичних осіб.

Сьогодні сервісом "Скарбничка" користуються понад 8 000 000 клієнтів банку.

Автор: Менеджер сайта