Заступники Райніна та Чернова прибрали Меморіал у Харкові (ФОТО)

25.04.2015 12:05 Суспільство
фото Тетяни Огородньої та Віктора Кочетова фото Тетяни Огородньої та Віктора Кочетова
Так вони долучилися до проведення Всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля», що проходила 25 квітня.

Роботою працівників Харківської обласної державної адміністрації керували заступники голови ХОДА Марк Беккер, Євгеній Шахненко, В'ячеслав Аббакумов, т. в. п. заступника голови Вадим Глушко.

Депутатами та апаратом Харківської обласної ради керували заступник голови облради Людмила Давидова та керуючий справами виконавчого апарату ради Сергій Клименко.

ПРИБИРАННЯ І ЧИНОВНИКИ. ФОТОЗВІТ ДИВІТЬСЯ ТУТ

Всього у прибирання Меморіалу взяли участь близько 70 посадовців. Тим часом в районах області на суботник з благоустрою та озеленення території вийшли понад двісті тисяч мешканців Харківщини.

«Це працівники закладів охорони здоров'я, освіти, промислових і сільськогосподарських підприємств. В кожному районі, в кожному селі місцеві ради організували цю роботу. Від сміття в основному прибирають сквери, меморіали, місця братських поховань, які ми упорядковуємо напередодні 70-річчя Перемоги» - зазначив Євгеній Шахненко.

За інформацією Департаменту екології та природних ресурсів ХОДА, всього в області заплановано очистити близько 25 тис. кв. м прибудинкових територій, більше 19 тис. кв. м парків і скверів, вивезти на полігони та сміттєзвалища на 46 % більше сміття, ніж торік.

Тетяна Огородня

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта