Депутати Харківської облради звернулися до Януковича

19.02.2014 13:19 Влада
http://advocat-cons.info/ http://advocat-cons.info/

Президія Харківської обласної ради ухвалила  Звернення до Президента України Віктора Януковича. 

Президенту України Януковичу В. Ф.

Наша увага, як в усіх регіонах України, як в усьому світі, прикута до драматичних подій, що відбуваються в Києві та інших містах, де знов пролилася кров наших співгромадян. На жаль, так звані «мирні акції протесту» знов вилилися у ескалацію насильства, погроми, напади озброєних екстремістів на адміністративні й громадські будівлі та об'єкти приватної власності.

Харківська обласна рада неодноразово висловлювала переконання в тому, що якою б глибокою не була політична криза, у демократичній країні вона повинна вирішуватися у парламентський спосіб. Що політичні опоненти мають сісти за стіл переговорів, знайти компроміс, мати волю дотримуватися досягнутих домовленостей і нарешті припинити силове протистояння.

Але спалах насильства на вулицях столиці знов показав, що зухвалі дії екстремістів не мають нічого спільного з демократичними цінностями, що радикали заради задоволення власних політичних амбіцій готові йти на злочин проти громадянина і держави.

Ми засуджуємо екстремізм в усіх його формах, що несуть загрозу життю і здоров’ю людей, провокують розкол у суспільстві, втягують Україну в прірву громадянської війни, загрожують цілісності держави і подальшому розвитку демократії.

Ми вимагаємо від Вас, як гаранта Конституції, забезпечити законність і правопорядок у державі.

Звернення Президії Харківської обласної ради схвалено 19 лютого 2014 року

Автор: Администратор сайта