Фінал "Врадіївської справи": Дрижак, Поліщук та Рабіненко отримали 41 рік тюрми

29.11.2013 12:05 Влада
http://newsradio.com.ua/ http://newsradio.com.ua/
Первомайський міський районний суд Миколаївської області оголосив рішення у справі про побиття і згвалтування 29-річної жительки Врадіївки Ірини Крашкової.

Зокрема, Є.Дрижак отримав покарання у вигляді позбавлення волі на строк 15 років із конфіскацією всього майна, Д.Поліщук – також отримав строк 15 років із конфіскацією всього майна, а С.Рабіненко - 11 років із конфіскацією майна.
Крім того, Є.Дрижак та Д.Поліщук втратили офіцерські звання, повідомляє УНН.

Також, за повідомленням, колишньому заступнику начальника Врадіївського райвідділу міліції Михайла Кудринського оголосили вирок у вигляді 5 років ув’язнення. Також його позбавити офіцерського звання.

Крім того, суд постановив стягнути з Є. Дрижака та Д. Поліщука по 150 тис. грн., а з С. Рабіненка – 100 тис. грн. на відшкодування моральної шкоди на користь І.Крашкової.

Як відомо, у ніч на 27 червня 29-річну мешканку Врадіївки Крашкову знайшли на вулиці без одягу з ознаками насильства. За підозрою в здійсненні зґвалтування, розбійного нападу і завданні тяжких тілесних ушкоджень було затримано лейтенанта міліції Дмитра Поліщука, єгеря Сергія Рабиненка та капітана міліції Євгена Дрижака. Пізніше дії підозрюваних було перекваліфіковано з ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України на ч.2 ст.15, п.п 4,6,9,12 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України, а саме вчинення закінченого замаху на умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю, з корисливих мотивів, з метою приховати інший злочин, за попередньою змовою групою осіб.

Джерело: УНН
Автор: Администратор сайта