Губернатор Ігор Балута оголосив про свої наміри на посаді

03.03.2014 09:16 Влада
http://forbes.ua http://forbes.ua

Новий голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута заявив, що своїм першим завданням на посаді вважає «зниження внутрішньополітичного градуса» на Харківщині. 

Про це він сказав в інтерв’ю кореспонденту Радіо Свобода.

Нагадаємо, вчора в. о. Президента України Олександр Турчинов підписав указ про призначення губернаторів по всіх областях України.  

- Так швидко змінюється ситуація в Криму і взагалі місцева політична ситуація, тому я, як голова обласної державної адміністрації, першим головним завданням вбачаю зниження внутрішнього політичного градуса в області. Всі решта економічні, соціальні питання можна буде вирішувати, коли ми узгодимо свої внутрішні політичні проблеми, – наголосив  Балута.

Для стабілізації політичної ситуації в Харківській області він збирається вести переговори з представниками «Правого сектора», фанами «Ультрас» місцевого ФК «Металіст», членами координаційної ради Євромайдану, а також з представниками лівих та проросійських політичних організацій.

Ігор Балута вважає ненормальними прогулянки людей Харковом з прапорами Росії і вигукування проросійських гасел.

- Люди, які атакували приміщення облдержадміністрації і на флагшток вивісили прапор Російської Федерації, при цьому знімаючи український стяг і рвучи полотнище, – це ненормально, неприпустимо, – сказав  новий голова Харківської області Ігор Балута.

Джерело: Радіо Свободи
Автор: Администратор сайта