Харківські військові озвучили свою точку зору на ситуацію в Україні. Звернення до Януковича

28.01.2014 15:48 Влада
http://trueinform.ru/ http://trueinform.ru/
Військовослужбовці Харківського, Донецького та Чугуївських гарнізонів виступають за мирне розв’язання суспільно-політичних проблем.

Як повідомили у регіональному медіа-центрі Міністерства Оборони України, на Харківщині та Донеччині у військових частинах Збройних Сил відбулися загальні збори військовослужбовців, на яких було обговорено складу суспільно-політичну ситуацію в Україні.

- Військовослужбовці користуються такими ж конституційними правами як й пересічні громадяни. Кожен із захисників Вітчизни має власну думку з будь-якого приводу. Тому у військових колективах й назріла необхідність зібратися та обговорити те, що відбувається в країні, - зазначив заступник начальник Чугуївського гарнізону по роботі з особовим складом підполковник Андрій Семенович.

На загальних зборах було вирішено, що ситуація, що назріла в Україні, має бути вирішена мирним шляхом, без кровопролиття. Тому військові прийняли звернення до Президента України, щоб він не допустив подальшої ескалації конфлікту і навів конституційний лад у державі.
Також проведено загальні збори за подібним порядком денним і в радіотехнічній бригаді і групі зенітних ракетних дивізіонів, розташованих в Харкові.

- Ми – вартові неба, цілодобово несемо бойове чергування і добре розуміємо ціну миру. Тому, під головуванням громадського лідера нашої частини старшого прапорщика Олега Ломаки ми склали звернення до Президента України, де підтримали його рішучі кроки щодо скорішого врегулювання політичної кризи, - пояснив командир групи зенітних ракетних дивізіонів підполковник Дмитро Гур’єв.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта