Хома: Оновлений проект програми територіальної оборони Харківської області має надійти до облради сьогодні

30.09.2014 08:25 Влада
www.sq.com.ua www.sq.com.ua
Заступник голови обласної ради Василь Хома анонсував подання виправленого та оновленого пакету документів.

Василь Хома та голова постійної комісії обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування Микола Тітов у студії харківського телеканалу говорили про ситуацію, що склалась навколо програми територіальної оборони Харківської області.

Відповідний проект рішення не був ухвалений депутатським корпусом обласної ради на пленарному засіданні сесії 25 вересня 2014 року.

Читайте також: ПРОГРАМА ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ ХАРКІВЩИНИ ВСЕ ОДНО Б ЗАЛИШИЛАСЯ БЕЗ ФІНАНСУВАННЯ. СЕРГІЙ ЧЕРНОВ
                        ЧЕРНОВ ЗБЕРЕ ПОЗАЧЕРГОВУ СЕСІЮ, ЯКЩО ПРОГРАМУ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ ХАРКІВЩИНИ НАПИШУТЬ БЕЗ ПОМИЛОК
                       ЧИМ ЗАЙМАЮТЬСЯ БАТАЛЬЙОНИ "ХАРКІВ-1" ТА "СЛОБОЖАНЩИНА" В ЗОНІ АТО

Як пояснив Микола Тітов, програма зайшла до обласної ради із суттєвими помилками, але ж, головне, що не було передбачено на неї жодної копійки у змінах до бюджету, які також голосувались на сесії.

«Голова Харківської обласної ради Сергій Чернов збере позачергову сесію обласної ради, щойно доопрацьований документ з’явиться в раді. Немає жодного сумніву у більшості представників депутатського корпусу, що така програма потрібна. І голова облради звернувся з листом до голови облдержадміністрації щодо необхідності усунення недоліків у програмі. Однак, минуло п’ять діб , а документа у раді досі немає»,- зазначив Микола Тітов.

Заступник голови обласної державної адміністрації Василь Хома запевнив, що 30 вересня усі відповідні документи будуть передані обласній раді для розгляду.

«Харківська обласна рада чекає від виконавчої влади кроків до конструктивної співпраці. Ми завжди готові працювати на благо нашої громади, адже у цьому наша спільна мета», - наголосив Микола Тітов.

Автор: Администратор сайта