Мультифункціональний центр надання адмінпослуг відкриють у Харкові

21.05.2014 13:33 Влада
http://sumyinfo.com/ http://sumyinfo.com/
Там громадянам будуть надавати до 170 різноманітних послуг.

Про це у ході робочої поїздки до Харкова повідомив голова Державної реєстраційної служби України Ігор Алексєєв.

- У Харкові планується відкриття ще одного центру надання адміністративних послуг, який буде мультифункціональним. Там будуть надаватися близько 150-170 різних послуг. Зараз стоїть питання фінансування. Губернатор і місцева влада про це знають. Я сподіваюсь, що ресурси для відкриття такого центру знайдуть, - сказав чиновник.

Ігор Алексєєв також прокоментував інформацію про збільшення штату Державної реєстраційної служби. Так, всього планується набрати додатково ще 400 працівників. Нових співробітників розподілять по всіх областях України залежно від потреби. Скільки конкретно реєстраторів отримає Харківщина, чиновник не назвав, однак з його слів стало зрозуміло, що на велике поповнення штату можна не розраховувати.

- Розподіл буде проводитися виключно за принципом доцільності і необхідності. У Харківській області також буде збільшений штат. Не буде регіону, де кількість реєстраторів не зміниться, - сказав Ігор Алексєєв. - Але при цьому варто враховувати, що якщо на Харківщині черга на реєстрацію триває, наприклад, місяць, а на Полтавщині і Черкащині людям доводиться чекати по півроку.

Станіслав Сорока

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта