На харківському обласному радіо має з'явитися FM частота

18.11.2013 15:50 Влада
http://kharkov.kha.slando.ua/ http://kharkov.kha.slando.ua/
Її наявність має відкрити нові можливості для трансляції цікавих програм, що задовольнило би потреби великої кількості слухачів в регіоні.

Можливість відкриття FM частоти сьогодні обговорювали у Будинку рад. Так, з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку голова Харківської обласної ради Сергій Чернов зустрівся з представниками мас-медіа та вручив нагороди, приурочені до свята, тим, хто зробив вагомий внесок у створення та популяризацію програм для дітей та молоді. 

Як зазначив у своєму вітальному слові Сергій Чернов, такий вибір обумовлений тим, що 2013 рік проголошений Президентом України Віктором Януковичем Роком дитячої творчості, а Харківщина провела п’ятий Міжнародний телефестиваль «Дитятко».

Голова обласної ради висловив вдячність присутнім за активну громадянську позицію та побажав невичерпного натхнення, неординарних ідей, якомога більше однодумців та широкої вдячної аудиторії. 

Під час спілкування після церемонії нагородження обговорювались питання роботи вітчизняних телерадіокомпаній, зокрема відсутність FM частоти у ХОДТРК. Її наявність має відкрити нові можливості для трансляції цікавих програм, що задовольнило би потреби великої кількості слухачів в регіоні. 
Представник Нацради у Харківській області Тетяна Долбня зауважила, що для вирішення цього питання потрібна ініціатива керівництва регіону. 

Сергій Чернов висловив готовність ініціювати відповідне клопотання перед Нацрадою. Він запропонував вивчити можливий механізм розв’язання цієї проблеми для підготовки усіх необхідних документів, щоб своє 90-річчя Харківська обласна державна телерадіокомпанія зустріла з FM частотою.

Автор: Администратор сайта