На заводі імені Малишева розкрали понад 12 мільйонів - прокуратура

15.07.2014 12:50 Влада
http://kharkiv.unian.ua/ http://kharkiv.unian.ua/

Генеральна прокуратура виявила факти розкрадання коштів на суму 45,5 млн грн на Київському та Житомирському бронетанкових заводах, а також на Харківському заводі імені Малишева. 

Про це 15 липня на брифінгу заявив заступник генпрокурора Анатолій Матіос.

За його даними, харківська прокуратура з нагляду за додержанням законів у військовій сфері розслідує розкрадання бюджетних коштів чиновниками заводу імені Малишева, які були виділені на закупівлю танків «Оплот», на суму близько 12,5 млн грн.

Читайте також: СПЕЦИ ЗАВОДУ ІМЕНІ МАЛИШЕВА РЕМОНТУЮТЬ ТАНКИ ПРОСТО НЕБА В ЗОНІ АТО
                       ЯЦЕНЮК У ХАРКОВІ РОЗПОВІВ ПРО ДОЛЮ ЗАВОДУ ІМЕНІ МАЛИШЕВА
                       НА ЗАВОДІ ІМЕНІ МАЛИШЕВА РОЗКРАДАЛИ 80 % КОШТІВ - ВІЦЕ-ПРЕМ'ЄР-МІНІСТР ЯРЕМА

«На державному підприємстві  "Житомирський бронетанковий завод" виявлено повне розукомплектування 78 бойових машин, на яких відсутні двигуни з коробками передач, прицільні пристрої, радіостанції, генератори. Всього 5506 вузлів і агрегатів техніки. Завдано збитків на суму понад 12 млн», - заявив пан Матіос.

Крім цього, на Київському бронетанковому заводі виявлено недостачу 4 танків вартістю 5,6 млн грн, а також 245 одиниць бронетанкової техніки. До Єдиного реєстру досудових розслідувань були внесені відомості про кримінальні правопорушення, вчинені шляхом зловживання службовим становищем чиновниками держпідприємства, які принесли збитків на суму понад 21 млн грн.

Джерело: NBnews
Автор: Менеджер сайта