Операція Кернесу завершена. Коментар хірурга

28.04.2014 11:19 Влада

Харківський міський голова Геннадій Кернес прооперований. Він продовжує перебувати в операційній, бо транспортувати його не можна.

Як розповів Валерій Бойко - хірург, який проводив операцію, - в лікарню мер був доставлений без свідомості, з сильною кровотечею і шоком. Пошкоджено кілька органів, однак які саме, лікар не уточнив. На питання, чи є загроза життю мера, Бойко відповів, що загроза залишається. Однак, за його словами, стан Кернеса стабілізовано і залишається важким, кровотеча припинено.

Нагадаємо, сьогодні близько опівдня в районі Бєлгородського шосе у Харкові під час пробіжки було скоєно спробу вбивства Харківського міського голови Геннадія Кернеса. Усі подробиці читайте тут.

Тим часом прес-служба міськради повідомила, хто виконуватиме обов'язки мера під час хвороби Геннадія Кернеса. У зв'язку з пораненням Геннадія Кернеса обов'язки Харківського міського голови виконуватиме секретар міської ради Олександр Новак.
Про це повідомив директор Юридичного департаменту Володимир Коваленко.

«Відповідно до ч.1 ст. 42 та п.1 ч.3 ст. 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» секретар міської ради здійснюватиме повноваження міського голови в Харкові», - повідомив Володимир Коваленко.

Джерело: SQ
Автор: Администратор сайта