Що зараз відбувається на кордоні з Харківщиною. Звіт прикордонників

03.03.2014 07:00 Влада
Кількість подорожуючих зменшилася на 7 %.

Як повідомили у Східному регіональному управлінні державної прикордонної служби України, увесь персонал Східного регіонального управління ДПСУ виконує свої завдання з охорони державного кордону України виключно в межах, передбачених законодавством.

Співробітники перебувають у підрозділах органів охорони державного кордону та виконують завдання із забезпечення недоторканності кордону України. Пункти пропуску на ділянці Східного регіонального управління працюють у безперебійному режимі. Забезпечено всі умови для належної безпеки пасажирів, які перетинають державний кордон.

Пропускні операції йдуть ритмічно та без змін, тенденції на збільшення пасажиропотоку немає. Навпаки, кількість подорожуючих у порівнянні з аналогічним періодом минулого року зменшилася на 7 відсотків.

Так, наприклад, за останню добу через міжнародний пункт пропуску «Гоптівка» було пропущено 69 рейсових автобусів. Із них 31 - на в’їзд. Було оформлено 691 чоловік, із них 305 громадян Російської Федерації, 382 – українці, 4 іноземці. Серед подорожуючих організованих груп не було.

Загалом у пунктах пропуску Східного регіонального управління україно-російський кордон перетнуло 1728 чоловік (618 чол. - РФ, 1032 чол. – Україна, 90 чол. - іноземці).

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта