У скільки обійдеться ремонт доріг загального користування на Харківщині

29.07.2016 15:00 Влада
Фото: autonews.com.ua Фото: autonews.com.ua
На ремонт доріг загального користування місцеві ради спрямували 33 мільйони гривень.

За словами заступника голови ХОДА Євгенія Шахненка, триває спільна робота з керівниками районних державних адміністрацій, виконавчих комітетів, міських рад, міст обласного підпорядкування з ремонту не тільки доріг комунального значення, але і доріг загального користування місцевого значення.

Заступник голови ХОДА також підкреслив, що на сьогоднішній день цифра співфінансування з місцевих бюджетів, міських, сільських, селищних перевищила вже 33 мільйони гривень.

Начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Євген Зражевець повідомив, що за рахунок коштів місцевих рад вдалося ліквідувати близько 45 тис. кв. м ямковості на дорогах. Найбільші надходження передбачені Балаклійським районом - більше 8 млн грн, стільки ж - Харківським, близько 8 - Дергачівським. Зміївський район на дороги загального користування виділив близько 2 млн грн, Ізюмський - 1,7, Чугуївський - 1,2, Шевченківський - 0,8 млн грн, Борівський - 0,6, Богодухівський - 0,5.

Крім того, Євген Зражевець повідомив, що на сьогоднішній день вже відремонтовано більше 4 тисяч кілометрів доріг державного значення.

Микола Мельник

Автор: Менеджер сайта