Яку партію залишили без керівних місць у постійних комісіях Харківської облради

25.11.2015 16:00 Влада
Фото: kp.ua Фото: kp.ua
"Відродження" отримало керівників п'яти комісій, "Солідарність" - чотирьох, "Опозиційний блок" і "Наш край" по два і "Батьківщина" - одного.

Одним з питань, які висувалися на першу сесію Харківської облради, стало обрання голів комітетів. Депутати проголосували наступним чином.

Головою постійної комісії з питань розвитку місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою обрали представника "Батьківщини" Едуарда Юрченка.

Комісію з питань регламенту, етики, депутатської діяльності та контролю за виконанням рішень обласної ради очолить депутат від "Солідарності" Олена Колмик.

Комісію з питань бюджету віддали депутату "Відродження" Людмилі Немикіній.

Глава фракції "Солідарність" Юлія Світлична отримала комісію з питань соціально-економічного розвитку регіону та міжнародного співробітництва.

Комісію з питань розвитку інфраструктури, транспорту, шляхів та зв’язку отримав представник "Відродження" В’ячеслав Чигрінов.

Голова фракції "Наш край" Андрій Стронов керуватиме роботою комісії з питань промисловості, житлово-комунального господарства,паливно-енергетичного комплексу та будівництва.

Головою комісії з питань спільної власності територіальних громад області обрали депутата від "Відродження" Людмилу Гасан.

За "Відродженням" залишилося і головування в комісії з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування - голова Сергій Пієв, і комісії з питань соціальної політики, охорони здоров’я, реабілітації учасників бойових дій та АТО - голова Володимир Святаш.

Комісію з правових питань, регуляторної політики, законності, громадського порядку, боротьби з корупцією та злочинністю очолив депутат від "Солідарності" Анатолій Русецький.

"Опозиційний блок" отримав керівництво у комісіях з питань екології, надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків - голова Олександр Донський, і з питань молодіжної політики, спорту та туризму - голова Валерія Мураєва.

Комісію з питань науки, освіти, культури та духовності закріпили за депутатом від "Солідарності" Віктором Звєрєвим, а комісію з питань забезпечення прав людини, свободи слова та інформації - за депутатом "Нашого краю" Олександром Гусаровим.

Єдиною фракцією, яка залишилася без керівних посад, стала "Самопоміч".

Станіслав Сорока

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта