Янукович виступив зі зверненням до українців

28.03.2014 09:22 Влада
http://tree.biz.ua/ http://tree.biz.ua/
Відсторонений Верховною Радою Президент України Віктор Янукович у своєму новому зверненні до українського народу закликав проводити референдум про статус кожного регіону у складі України.

Текст відповідного звернення має ИТАР-ТАСС.

"Як президент, який з вами думками і душею, закликаю кожного розсудливого громадянина України - не дайте самозванцям вас використовувати! Вимагайте проведення референдуму про визначення статусу кожного регіону у складі України", - йдеться у зверненні Януковича.

Він зазначив, що тільки всеукраїнський референдум, а не екстрені дострокові вибори Президента можуть значною мірою стабілізувати політичну ситуацію і зберегти суверенітет і цілісність України.

За словами Януковича, внесені в законодавство зміни, в тому числі й про вибори Президента України, "виключають можливість чесних виборів, коли б вони не відбулися".

Також Віктор Янукович у зверненні до з'їзду Партії регіонів попросив зняти з нього повноваження почесного голови партії і виключити його з неї. Зазначимо, з'їзд Партії регіонів відбудеться 29 березня 2014 р. Очікується, що на ньому буде визначено кандидата від партії на вибори Президента України, заплановані на 25 травня 2014 р.

Джерело: ИТАР-ТАСС
Автор: Администратор сайта