Анджеліна Джолі видалила груди через рак. Коментар актриси

14.05.2013 08:23 Суспільство
http://www.spletnik.ru http://www.spletnik.ru
Хірургічне втручання було проведено два тижні тому.

Таке рішення голлівудська актриса прийняла після того, як лікарі повідомили, що у неї вельми високий ризик розвитку раку грудей, - пише ТСН.

- Мій лікар пояснив, що ризик розвитку раку грудей у мене становить 87%, і 50% - ризик розвитку раку яєчників, - розповіла Джолі . - У якийсь момент я зрозуміла, що це моя реальність. І я вирішила, що необхідна профілактика, потрібно звести ризик до мінімуму. Я зважилася на подвійну мастектомію. Це превентивна міра.

Актриса зазначила, що високий ризик онкологічного захворювання у неї спадковий, так як її мати померла від цієї недуги у 56 років, після майже 10-річної боротьби з раком. Зокрема, Джолі відзначила, що після мастектомії, шанс розвитку раку грудей зменшився до 5%.
Операція була проведена 27 квітня, чоловік Анджеліни, Бред Пітт, максимально намагався підтримати її:

- Мені пощастило, що поруч зі мною така людина як Бред! Він дуже любить і підтримує мене. Якщо ваша дружина або подруга зараз проходить через це - знайте: ви дуже важлива людина, яка зможе підтримати її! Бред був поруч зі мною в Pink Lotus Breast Center, де мене обстежили хірурги. І ми навіть знайшли приводи посміятися разом. Ми знали, що це вірне рішення для нашої сім'ї і що це нас ще більше зблизить. Так і сталося. Я не відчуваю себе після цього менш жіночною. Я відчуваю, що виявилася досить сильною, щоб зробити настільки важкий вибір, - сказала Анджеліна, додавши, що сподівається послужити хорошим прикладом іншим жінкам.

- Тепер я можу сказати своїм дітям, що вони не повинні боятися, що можуть втратити мене через рак, - заявила актриса. - Вони можуть побачити мої невеликі шрами, але не більше того. У всьому іншому я для них просто мама, як і була завжди .

Джерело: ТСН
Автор: Администратор сайта