Кілька дитячих таборів Харківщини під загрозою закриття. Оцінка санлікаря та МНСників

16.04.2014 10:07 Суспільство
http://dosye.com.ua/ http://dosye.com.ua/
Цього року серед 36 стаціонарних закладів дитячого оздоровлення Харківщини під загрозою закриття низка таборів.

Зокрема можуть зачинитися табори Харківського державного вищого училища фізичної культури №1 “Чайка”, табір "Політ" заводу "Південкабель" у Чугуївському районі, “Факел” КП «Харківводоканал», “Ромашка” Харківського авіаційного заводу, “Лісний вогник” та ін.

У ХОДА РОЗПОВІЛИ, ДЕ ВІДПОЧИВАТИМУТЬ ДІТИ ХАРКІВЩИНИ ЗАМІСТЬ КРИМУ

Зі слів головного санітарного лікаря Харківської області Тетяни Колпакової, сьогодні підготовка таборів до оздоровчого сезону йде повільними темпами.

- У багатьох таборах досі немає холодної води, через що виникає загроза розповсюдження інфекційних захворювань. До підготовки зовсім не приступили табори “Політ”, “Чайка”, “Ялинка” відділу освіти Валківської РДА. Через проблеми з погашенням платежів за електроенергію табір “Факел” відключений, - повідомила Тетяна Колпакова.

За даними начальника Управління запобігання надзвичайним ситуація ГУ ДСНС України в Харківські області Сергія Калюжного, під час перевірки виявилося, що в більшості дитячих оздоровчих таборів пожежна сигналізація або відсутня зовсім, або не працює, намає вогнегасників у необхідній кількості, не проводяться ремонти протипожежних гідрантів тощо.

Читайте також: ПУТІВКИ ДО ДИТЯЧИХ ТАБОРІВ УКРАЇНИ ДЕШЕВШАЮТЬ ЧЕРЕЗ КРИМ

 

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта