Сезонна страва: грибні котлети з рисом
Фото: iamcook.ru
Після дощів, як годиться у цю пору року, починається сезон грибів, і саме час використовувати дари лісу в приготуванні страв.
Знадобляться:
свіжі гриби – 500 г,
відварений рис – 1 склянка,
цибуля ріпчаста – 2 шт.,
яйце – 1 шт.,
борошно або товчені сухарі – 0,5 склянки,
вершкове масло – для смаження,
мелений чорний перець, сіль – за смаком.
Гриби відварити в підсоленій воді, вийняти, остудити, нарізати. У цій воді зварити рис до готовності. Гриби і рис пропустити через м’ясорубку. Додати дрібно нарізану цибулю, вбити яйце, всипати борошно, посолити, поперчити і ретельно перемішати. Зліпити котлети, запанірувати їх у борошні або товчених сухарях і обсмажити у вершковому маслі з обох боків до рум’яної скоринки.
Спробуйте також: Готуємо картопляні котлети з грибами
Оперативні новини читайте в нашому Telegram
Підписуйтесь на Google News, щоб бути у курсі останніх новин.