Нововодолазька громада знову передала військовим продукти та теплі речі

10.11.2023 14:55 Всі Новини

Жителі Нововодолазької громади вкотре зібрали та передали бійцям ЗСУ продукти та необхідні речі.

Як розповіла «Слобідському краю» волонтерка Інна Іванова, люди зібрали багато домашньої смачної їжі, вермішель швидкого приготування, каву, чай, мед, солодощі, теплі шкарпетки, футболки, білизну, миючі засоби. Завдяки збору «Зігрій військо» захисникам передадуть газові балончики та примуси, які дуже необхідні в окопах. 

– Ми дуже вдячні  Нововодолазькому селищному голові Олександру  Єсіну, старості Александру Головешку і мешканцям села Просяне, мешканцям та підприємцям Сосонівського округу та іншим небайдужим жителям громади. Ми всі разом й надалі будемо підтримувати наших захисників, щоб наближати Перемогу, – каже Інна Іванова.

Нагадаємо, що нововодолажчанки перемогли у міжнародному конкурсі в Парижі.

Також нагадаємо, у Новій Водолазі за п’ять місяців місцеві зібрали 200 кілограмів кришечок, які відправили на переробку. Всі отримані кошти перерахують на закупівлю безпілотників.

На початку цієї осені у Новій Водолазі колектив селищної ради та директори шкіл з громади віддали свою премію на потреби Збройних Сил України. На ці кошти волонтери придбають три автомобілі.

Більше новин селища Нова Водолага та інших населених пунктів громади дивіться на нашому сайті.