Гороскоп на 21–27 вересня 2020 року

21.09.2020 09:15 Корисно
Дівам доведеться багато працювати, а на Скорпіонів чекають приємні зміни в особистому житті.

ОВЕН

Найголовнішим завданням буде знаходження важливих ділових зв’язків і одержання достовірної інформації. На вас чекає чимало нарад і паперової роботи. Це все доволі нудно, але необхідно. У вихідні не довіряйте випадковим знайомствам і будьте обережними у спілкуванні з давно знайомими людьми, є ймовірність розриву відносин через принциповість партнера. Сприятливий день – четвер, несприятливий – п’ятниця.

ТЕЛЕЦЬ

Вам знадоблюяться такі якості, як швидкість прийняття та здійснення рішень, внутрішній спокій і витривалість. Чим більше ви попрацюєте, тим більше одержите прибутків. Намагайтеся не давити на навколишніх, тому що можуть образитися і не стануть виконувати ваші вимоги. У вихідні не відмовляйтеся від запрошення: можливо, саме друзі допоможуть вам слушною порадою. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

БЛИЗНЮКИ

Ви можете багато чого досягти і одержати те, чого так давно прагнули. Усе, що для цього потрібно, – вірити в себе й в успіх. Вам навіть не доведеться докладати особливих зусиль, ви будете відчувати, що сам Всесвіт вам допомагає й веде до заповітної мети. У вихідні вас може закрутити вихор цікавих справ, дружніх зустрічей і любовних побачень. І ви відчуєте повноту і радість життя. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

РАК

Ви сповнені сил і енергії, а ваша інтуїція підказує тільки правильні рішення. Навіть обдурити вас практично неможливо. Ви можете зробити блискучу кар’єру, якщо виявите цілеспрямованість і впевненість у досягненні намічених цілей. Ваші таланти, зокрема дипломатичність, дозволяють одержати необхідну інформацію й домовитися з потрібними людьми. А у вихідні постарайтеся виїхати на природу. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

ЛЕВ

Постарайтеся намітити чіткий план. Відгородіть себе від непотрібних зустрічей і контактів, вони не принесуть вам нічого, крім розчарування і марно витраченого часу. Критично подивіться на свої ідеї, наскільки вони реалістичні, і чи можливе втілення їх у реальне життя. Згадайте про родину та дітей, приділіть їм необхідну увагу. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

ДІВА

Вам доведеться багато працювати. І не чекати ні похвали, ні премії. Ініціативу доведеться брати до своїх рук. Негайні проблеми, по суті, не більш ніж ілюзія. Головне для вас – це не прогледіти дійсно перспективні справи. У вихідні не варто ховати себе вдома, є хороший шанс розширити коло корисних знайомств. Розкутість і винахідливість у відносинах з навколишніми людьми вам явно не зашкодить. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – субота.

ТЕРЕЗИ

Вам, схоже, захочеться затіяти щось нове й добитися бажаного найекстравагантнішими способами. Не бійтеся ризикувати. Тільки не тягніть час. Ви зможете чітко усвідомити, що заважає вашому духовному росту й розвитку, це дозволить почати корекцію негативних рис характеру. У позитивну сторону буде мінятися відношення до друзів і колег по роботі. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

СКОРПІОН

На вас очікує успіх на роботі й приємні зміни в особистому житті. Мобілізуйте свої сили в колективній діяльності й цікавих для вас проектах. Ви зможете стати лідером і організатором. До невеликих перешкод поставтеся філософськи, і ви швидко їх подолаєте, одержавши важливий досвід. Чим витриманіші ви будете, тим легше вам буде конструктивно підходити до розв’язання проблем – своїх і чужих. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

СТРІЛЕЦЬ

Цілком імовірна різка зміна діяльності. Проте зовсім необов’язкова зміна роботи. Прийміть цей новий досвід. Ви відчуєте раптову зміну ритму – замість напруги прийде легкість, у справах відкриється другий подих. За бажання у вас буде можливість справити втішне враження на тих, з ким ви спілкуєтеся, У вихідні можуть розкритися таємниці вашого давнього минулого. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

КОЗЕРІГ

Тиждень обіцяє бути щедрим на розваги і приємні зустрічі. Бажано зайнятися освоєнням чого-небудь нового, це дозволить розширити ваш кругозір. Не бійтеся виявити відкритість, ні до яких негативних наслідків це не призведе, з вами тільки буде легше спілкуватися різним людям. Настав час відмовитися від забобонів. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

ВОДОЛІЙ

Ви будете підсвідомо прагнути до участі в різноманітних авантюрах. Не чекайте виконання всіх планів, деякі з них хоча і реалізуються, але з низкою виправлень. Ви здатні будете згладити практично будь-які конфліктні ситуації на роботі. Сімейні спори на відверті теми у вихідні можуть виявитися неконструктивними й занадто емоційними. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.

РИБИ

Вас може тягти на необдумані вчинки. Постарайтеся все ж уникнути ризику, він не виправдає ваших душевних і матеріальних затрат. Не поспішайте рвати відносини й збирати образи. А от на роботі ваш авторитет усталиться. Всі рішення варто приймати самостійно. У вихідні влаштуйте собі маленьке свято. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.