Мариновані огірки з м’ятним смаком: оригінальний рецепт на зиму
Цей неординарний рецепт маринованих огірків дозволить вам зануритись у новий світ смаків та насолоджуватися вишуканими стравами на своєму столі.
Знадобляться:
- 1 кг маленьких огірків
- 1 великий пучок свіжої м’яти
- 4 ст. л. білого винного оцту
- 2 ст. л. цукру
- 1 ст. л. солі
- 1 ст. л. квасолі
М’яту наріжте дрібними листочками.
Огірки ретельно помийте, обсушіть і наріжте кожний тонкими кружечками.
У каструлю злійте білий винний оцет, додайте цукор, сіль і квасолю. Доведіть до кипіння та зменшить вогонь: маринад не повинен кипіти.
Додайте в маринад м’ятні листочки та нарізані огірки, перемішайте.
Доведіть до кипіння «білим ключем», знов зменшить вогонь і тримайте в маринаді на вогні суміш з огірками ще 5 хвилин, далі перекладіть огірки з м’ятним смаком у стерилізовані банки та закрийте кришками.
Раніше ми писали також, як маринувати огірки з імбиром, лимоном та медом
А ще - про те, як приготувати оригінальні страви з баклажанів .
Більше корисних порад дивіться на нашому сайті.
Читайте також:
Зелень на зиму: три найкращі способи зберігання