Найкращі телевізійні серіали, зняті в Україні

Promo
12.07.2022 17:23 Корисно
ТОП кращих телесеріалів українською мовою, знятих в Україні. Кращі серіали комедії українською. Де дивитися українські серіали легально та безкоштовно.

ТОП-5 українських серіалів

Українське телебачення довго не вирізнялося чимось цікавим. Проте останніх 10 років ви можете знайти чудові серіали, шоу, телепрограми, зняті українською і в Україні.

Тому в 2022 ви можете в інтернеті безкоштовно не лише отримувати бездепозитні бонуси за реєстрацію в Україні з виводом. Але й переглядати першокласні українські серіали.

Найкращі серіали, зняті в Україні

  1. “Спіймати Кайдаша”. Сучасна історія за мотивами “Кайдашевої сім’ї” вже набула культового статусу. 
  2. “І будуть люди”. Вражаюча сімейна сага, яка охоплює найбільш буремний період української історії - від кінця царизму до Голодомору.
  3. “Кріпосна”. Любовні теленовели до смаку не кожному. Але багато наших співвітчизниць з захопленням слідкували за перепетіями “Клону” чи “Величного століття”. Тож не пройдіть мимо найуспішнішого українського серіалу “про кохання в красивих сукенках”. “Кріпосна” не лише завоювала серця українських глядачок, але й стала справжнім хітом у Польщі!
  4. “Перші ластівки”. Серіал про підлітків світового рівня, який підняв багато важливих питань. Тут і підліткова депресія, і зловживання речовинами, і орієнтація, і небезпечні ігри в інтернеті. Серіал став хітом одразу після свого виходу.
  5. “Будиночок на щастя”. Куди ж у рейтингу без комедії. Майже у всіх нас сільське коріння. Але багато хто відійшов від нього далеко, як герої цього серіалу. Максим і Маша, сучасна молода сім’я, вирішили переїхати жити до села. Що з цього вийшло? Дізнайтеся з серіалу!

Де дивитися серіали української легально

  • Youtube. Всі українські телеканали мають свої сторінки на відеохостингу Youtube. Деякі серіали викладаються на ньому абсолютно безкоштовно. Це дозволяє дивитися їх легально, не прикладаючи жодних зусиль.
  • Megogo. Найвідоміший український онлайн-кінотеатр. Крім фільмів, він також пропонує глядачам серіали, мультфільми, телепередачі та навіть концерти і театральні виступи. Кінотеатр працює за підпискою. Проте окремі акційні відео можуть бути доступні безкоштовно і навіть без реєстрації. Як от серіал “І будуть люди”.
  • Teleportal.ua. Український ресурс, який займається трансляцією телешоу в інтернеті. Пропонує велику підбірку серіалів на будь-який смак від СТБ, Нового каналу та ICTV.
  • Oll.tv. Сайт з серіалами та передплатою від 1 гривні. Більшість асортименту складають серіали від телеканалів Україна та НЛО.
  • Такфлікс. Ще одна популярна платформа, що працює за принципом “відео-за-запитом”. Основний асортимент на сайті складають фільми. В “Такфліксі” також трапляються акції, що дозволяють безкоштовний перегляд.