Пиріг зі щавелем за 30 хвилин
Це рецепт корисної і смачної та водночас легкої страви, та ще й без зайвого клопоту.
Потрібно взяти один чи два листи тонкого лаваша – залежно від того, закритий чи відкритий пиріг ви хочете. Інше – за смаком.
Ріжемо часник, тремо моркву, відрізаємо від листя щавлю хвостики, все це подрібнюємо і підсмажуємо на пательні.
Основний щавель ріжемо, додаємо кисломолочний сир. Можна, якщо є, додати трохи сулугуні, але і без нього смачно.
Всю начинку перемішуємо, солимо, додаємо спеції. Якщо вам подобається багато зелені, можна ще додати черемшу та кінзу.
Лаваш викладаємо у форму, змащену олією, щоб були бортики. Зверху викладаємо начинку. Потім накриваємо другим лавашем і заливаємо яйцями, збитими з молоком чи кефіром. Якщо пиріг відкритий – одразу заливаємо.
Ставимо пиріг випікатися в духовку на 20–25 хвилин. Смачного!
Раніше ми писали, як приготувати з лаваша м'ясний рулет та рулет з сиром та ягодами.
Більше корисних порад дивіться на нашому сайті.
Читайте також:
Салати з весняної зелені нашвидкуруч