Салати: пограємося кольором і смаком цибулі
Фото: pixabay.com
Ці наші поради годяться для будь-яких салатів.
Навіть якщо в рецепті, такого не сказано, замість звичайної ріпчастої цибулі для салатів можна взяти білу або червону. Біла цибуля за смаком м’якіша і трохи солодкувата. Її можна також використовувати і для теплової обробки. Червона цибуля може бути як м’якою і солодкою, так і гострою, навіть пекучою. Вона додасть страві аромату й кольору — і, відповідно, святкового настрою. А от теплова обробка їй протипоказана: цибуля втрачає вишуканий фіолетовий колір, і страва стає непривабливою.
Оперативні новини читайте в нашому Telegram
Підписуйтесь на Google News, щоб бути у курсі останніх новин.