Ситний та простий рецепт для сніданку: готуємо омлет з морквою і цибулею
фото iamcook.ru
Таку страву насправді можна готувати не тільки на сніданок. Це варіант смачної вечері і навіть обіду. Мінімум продуктів, проте голодними точно не залишитеся.
Знадобляться:
морква (невелика) – 1 шт.,
цибуля ріпчаста – 1 шт.,
яйце – 3 шт.,
молоко – 100 мл,
сіль, чорний мелений перець – за смаком,
соняшникова олія – для смаження.
Цибулю почистити і порізати півкільцями або кубиками, моркву натерти на крупній тертці. У мисці збити яйця, додати молоко, посолити і поперчити. На сковороді розігріти олію і обсмажити на ній спочатку порізану цибулю до м’якості, потім додати моркву і смажити їх до готовності. Залити посмажені овочі яєчною сумішшю, перемішати, накрити кришкою і готувати ще 3–5 хвилин. Подавати на стіл омлет краще гарячим.
Читайте також Готуємо чебуреки із сиром і помідорами
Оперативні новини читайте в нашому Telegram
Підписуйтесь на Google News, щоб бути у курсі останніх новин.