Вівсянка з гарбузом: смачний та корисний сніданок

29.11.2020 16:00 Корисно
фото elle.ua фото elle.ua
Наситити організм зранку і надати йому бадьорості допоможе корисний сніданок — вівсянка з гарбузом.

Знадобляться:
вівсяні пластівці – 200 г,
вода – 400 мл,
молоко – 200 мл,
цукор – 3 ст. л.,
сіль – 1 ч. л.,
гарбуз – 200 г,
вершкове масло – 50 г,
кориця – ½ ч. л.

Вівсяні пластівці потрібно залити водою і молоком, додати половину чайної ложки солі і 1 ст. л. цукру. Варити на середньому вогні до готовності — час приготування зазвичай залежить від сорту вівсяної крупи. Поки вівсянка вариться, почистити від шкірки гарбуз і порізати невеликими кубиками. На сковороді розтопити вершкове масло, додати 2 ст. л. цукру і почекати, поки він розчиниться. Потім викласти на сковорідку гарбуз і тушкувати його до м’якості, додати решту солі і корицю.

Готувати так гарбуз потрібно ще приблизно 5 хвилин, потім викласти вже готову вівсянку в тарілку і прикрасити карамелізованим гарбузом.