Олександр Усик зніметься у голлівудському байопіку «Машина, що трощить»

04.06.2024 17:47 Культура
Фото: Vovchanchyn Security Service Фото: Vovchanchyn Security Service

Український боксер Олександр Усик зніметься у голлівудському біографічному фільмі про колишню зірку UFC Марка Керра «Машина, що трощить». 

Як пише «Слобідський край», інформацію про зйомку в голлівудському фільмі Олександр Усик підтвердив медіа Sport.ua.

У біографічній стрічці Марка Керра зіграє актор Двейн Джонсон. Олександр Усик зіграє роль легендарного українського бійця ММА Ігоря Вовчанчина, який за свою кар'єру двічі бився з Керром.

Як розповіли у компанії «Vovchanchyn Security Service», яка була заснована Ігорем Вовчанчиним, перемога над американським бійцем Марком Керром стала одним з найяскравіших моментів в кар'єрі українського бійця змішаних єдиноборств.

«Ігор Вовчанчин — це ім'я, яке викликає повагу та захоплення у світі бойових мистецтв. У Японії Вовчанчина називали «Досконалою зброєю з Півночі», а в США — «Осою». Такі прізвиська виникли через його абсолютно непередбачувану тактику ведення бою.

Протягом своєї кар'єри він здобув численні чемпіонські титули, включаючи звання чемпіона світу з кікбоксингу у молодому віці 20 років», — повідомили у компанії.

Нагадаємо, стрічка харківського режисера Мстислава Чернова «20 днів у Маріуполі» здобула Оскара у категорії «Найкращий документальний фільм».

Автор: Галина Гришко