Бойові дії на Харківщині: окупанти атакують поблизу Глибокого, Вовчанська та Новоосинового

Фото ілюстративне / Генштаб ЗСУ Фото ілюстративне / Генштаб ЗСУ

Яка ситуація на фронті на Харківському та Куп'янському напрямках станом на ранок 29 липня 2024 року.

Про це «Слобідський край» пише з посиланням на ранкові зведення 29 липня Генштабу ЗСУ, начальника ХОВА Олега Синєгубова та начальника Харківського військового гарнізону Сергія Мельника.

Ворог завдавав авіаударів у районах населених пунктів, зокрема, Вовчанськ, Глибоке, Слобожанське, Липці, Борщова, Веселе, Стариці, Вовчанські Хутори, Чайківка, Петропавлівка, Табаївка, Богуславка Харківської області.

На Харківському напрямку окупанти 4 рази атакували позиції ЗСУ біля Глибокого та Вовчанська. Одне бойове зіткнення ще триває.

На Куп’янському напрямку відбулося два бойових зіткнення поблизу Новоосинового та Синьківки. Боєзіткнення біля Новоосинового досі триває.

Загальна ситуація продовжує бути важкою. Тим не менш, українські Сили оборони роблять усе можливе та неможливе, аби зруйнувати плани ворога та завдати йому важких втрат, сказав Сергій Мельник.

Нагадаємо, ворог активізував обстріли позицій ЗСУ в районі Сотницького Козачка. Також ворог проводить розвідку маршрутів висування поблизу Глибокого.