ДТП у Харкові: постраждали двоє пішоходів (фото)

ДТП у Харкові / Фото: ГУ НП ДТП у Харкові / Фото: ГУ НП

У Харкові водій автомобіля Toyota Camry збив двох чоловіків. Аварія сталася на проспекті Любові Малої 7 вересня близько 20:00.

Як пише «Слобідський край» з посиланням на відділ комунікації поліції Харківської області, чоловіки переходили дорогу поза межами пішохідного переходу.

Двох 40-річних постраждалих госпіталізували до лікарні.

Наразі поліція встановлює всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Харків, дтп 7 вересня 2024

Постраждалих чоловіків доставили до лікарні / Фото: ГУ НП

У свою чергу, патрульна поліція Харківської області за минулу добу притягнула до відповідальності 26 пішоходів за порушення правил переходу проїзної частини у невстановлених місцях.

Патрульні нагадують, що перехід пішоходами проїзної частини у невстановлених місцях або безпосередньо перед транспортними засобами, що наближаються, невиконання інших правил дорожнього руху передбачають штраф — 255 гривень.

Нагадаємо, 22 серпня поблизу села Волохів Яр на дорозі Київ-Харків-Довжанський автомобіль Skoda Superb зіткнувся з автомобілем Chevrolet Aveo, постраждало 7 людей.

8 серпня у Харкові водій авто «зіскочив» з дороги та в’їхав в одну з будівель. У результаті ДТП постраждали двоє чоловіків: одному з них 33 роки, іншому – 41 рік.