На Харківському напрямку нацгвардійці знищили два ЗРГК «Панцирь-С1»

Знищення ЗРГК «Панцирь-С1» / Фото: Нацгвардія Схід Знищення ЗРГК «Панцирь-С1» / Фото: Нацгвардія Схід

На Харківському напрямку бійці 3-го батальйону оперативного призначення бригади «Спартан» знищили два зенітні ракетно-гарматні комплекси «Панцирь-С1». 

Про це «Слобідський край» пише з посиланням на інформацію Східного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України.

«Аеророзвідники 3-ї бригади оперативного призначення «Спартан» виявили позиції російських зенітних комплексів та навели на них вогонь підрозділу ракетних військ Сил оборони України, після чого було уражено та виведено з ладу бойові машини росіян», — йдеться у повідомленні.

«Панцирь-С1» — російський самохідний зенітний ракетно-гарматний комплекс (ЗРГК) наземного базування. Вартість одного такого комплексу становить близько 15 мільйонів доларів.

Нагадаємо, нещодавно у Харківській області бійці 2-го окремого загону ЦСП НГУ «ОМЕГА» за допомогою дрона знищили бліндаж, в якому переховувалися російські військові.

Також ми писали, як на Харківському напрямку бійці бригади Гвардії наступу «Сталевий кордон» за допомогою FPV-дрона знищили будівлю, в якій ховалися російські військові.

Оперативні новини читайте в нашому Telegram