На Харківському напрямку окупанти застосовують ракети з Північної Кореї

Фото: ОТУ «Харків» Фото: ОТУ «Харків»

На Харківському напрямку окупанти проводять ротацію особового складу та шукають нові маршрути пересування. 

Про оперативну обстановку на Харківському напрямку станом на ранок 9 жовтня «Слобідський край» пише з посиланням на інформацію ОТУ «Харків».

«Оперативна обстановка на Харківському напрямку суттєвих змін не зазнала та залишається складною. Сили оборони України продовжують стримувати натиск російських окупаційних військ», – повідомляють військові.

Біля села Глибоке Липецької громади ворог продовжував проведення внутрішньої ротації особового складу на передових позиціях, відшукуючи нові маршрути пересування.

Поблизу села Стариця Вовчанської громади противник намагався здійснити поповнення особового складу на передових позиціях. Унаслідок вогневого ураження, завданого Силами оборони, зазнав втрат та відмовився від виконання завдань. 

У Вовчанську ворог здійснював поодиноке переміщення особового складу з метою проведення логістичного забезпечення та поповнення поточних втрат.

Відмічено збільшення використання армією рф снарядів виробництва Північної Кореї.

Нагадаємо, протягом минулої доби на Харківському напрямку відбулося 4 бойових зіткнення в районі Стариці та Вовчанська. російські окупанти завдали 4 авіаудари з використанням 7-ми КАБів. Завдали 32 удари дронами-камікадзе.