Окупанти впродовж доби завдавали ударів по Харкову та населених пунктах області: які наслідки

Наслідки авіаудару по Дергачах / Фото: Харківська обласна прокуратура Наслідки авіаудару по Дергачах / Фото: Харківська обласна прокуратура

26 червня росіяни завдавали ударів по Харківській області з різних видів озброєння. Унаслідок ударів постраждали мирні мешканці, в тому числі діти, зруйнована цивільна інфраструктура.

Як передає «Слобідський край», про наслідки обстрілів за добу в ранкових зведеннях 27 червня доповіли начальник ХОВА Олег Синєгубов та начальник ГУ Нацполіції в Харківській області Володимир Тимошко.

26 червня слідчі Харківської області провели 39 оглядів місць подій, внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості щодо 21 кримінального провадження, пов’язаних зі збройною агресією рф.

16:40 – у Харкові ворожий КАБ влучив у будівлю цивільного підприємства. Без постраждалих.

15:44 – у Дергачах унаслідок обстрілу було пошкоджено близько 65 будинків, господарчі споруди, торговельний центр, автомобілі. Вибухові поранення та гостру реакцію на стрес отримали 12 людей, серед яких три дитини.

12:14 – у селі Мале Веселе Липецької громади унаслідок влучання КАБом поранено чоловіка, його госпіталізували до лікарні.

По Куп’янську окупанти гатили впродовж доби. Унаслідок авіаудару УМПБ-Д30 пошкоджено будинок, господарчі споруди.

У селі Петропавлівка внаслідок влучання двох ворожих КАбів пошкоджено адмінбудівлю.

За інформацією пресслужби ДСНС України в Харківській області унаслідок ворожих обстрілів спалахнула одна пожежа. Піротехнічні підрозділи ДСНС за добу вилучили та знешкодили 75 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, у ніч проти 26 червня росіяни скинули на Борову ФАБ-500.

Оперативні новини читайте в нашому Telegram