У Харківській області за тиждень на водоймах потонуло п’ятеро людей

Фото ілюстративне Фото ілюстративне

У Харківській області з 8 по 14 липня на водоймах загинуло 5 людей, у тому числі одна дитина.

Як передає «Слобідський край», про це на брифінгу 15 липня розповів речник ДСНС України у Харківській області Євген Василенко.

  • 8 липня на Островському ставку поблизу селища Буди було вилучено тіло чоловіка 1982 року народження. Як було встановлено, він потонув напередодні.
  • 9 липня в річці Харків було вилучено тіло чоловіка, його особу на теперішній час не встановлено.
  • 12 липня в річці Оріль біля села Залінійне Зачепилівської громади було вилучено тіло чоловіка 1985 року народження, який потонув напередодні. Тіло загиблого дістали місцеві мешканці.
  • 13 липня нещасний випадок стався на водоймі в селі Сиваш Первомайської громади. Там потонув чоловік 1989 року народження. Тіло з води дістали відпочиваючі.
  • 14 липня нещасний випадок стався на ставку в селі Мізяки Валківської громади. Там під час купання захлинувся водою хлопчик 2017 року. Він відпочивав на водоймі разом з бабусею та дядьком. На жаль, реанімувати дитину не вдалося.

Загалом з початку літа у Харківській області зафіксовано 21 випадок загибелі людей на водних об’єктах, у тому числі 4 дитини.

Євген Василенко нагадав, що рішенням комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області на території міста Харків та області купання заборонено.

Оперативні новини читайте в нашому Telegram