У місті Харків загорівся Будинок архітекторів. Фото, відео

Фото: ГУ ДСНС у Харківській області Фото: ГУ ДСНС у Харківській області

Сьогодні, 1 вересня, на вулиці Дарвіна у Харкові сталася пожежа в кафе. Воно розташоване впритул до Будинку архітекторів, через що вогонь перекинувся на цю будівлю.

Як передає медіа «Слобідський край» з посиланням ГУ ДСНС у Харківській області, 1 вересня об 11:22 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла на літньому майданчику кафе по вулиці Дарвіна, 9. Воно розташоване впритул до двоповерхового Будинку архітекторів. Цей будинок старої забудови з дерев’яними елементами внутрішніх несучих конструкцій. Тому вогонь в лічені хвилини перекинувся на його дах і горище.

1 вересня у Харкові горів Будинок архітекторів, Харківська область

На момент прибуття рятувальників майданчик кафе горів на площі 70 квадратних метрів, а також горів дах і горищне перекриття будинку на площі 150 квадратних метрів. Завдяки оперативним діям бійців ДСНС вдалось не допустити розповсюдженню вогню на ще більшу площу і врятувати 500 квадратних метрів площі пам'ятки архітектури та містобудування місцевого значення.

1 вересня у Харкові загорівся Будинок архітекторів, Харківська область

О 12:30 рятувальники взяли пожежу під контроль. Наразі вживаються заходи щодо остаточної її ліквідації. Причина виникнення загоряння з’ясовується.

1 вересня у місті Харків загорівся Будинок архітекторів, Харківська область

Нагадаємо, 27 серпня у селищі Старий Салтів 19-річна харків'янка не впоралася з керуванням та допустила перекидання автомобіля Mitsubishi Pajero. В результаті події загинули на місці двоє пасажирів.

Трохи раніше, 19 серпня у місті Харків в результаті ДТП з трамваєм загинув велосипедист.

Більше новин Харків читайте на нашому сайті.